•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :

•1ـ کالباس های حرارت دیده

•2ـ کالباس های خام

•3ـ کالباس های پخته

•4ـ گوشت های عمل آمده

•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.

 

این پاورپوینت از فرم پایین با قیمت مناسب می توانید خریداری کنید

 

دانلود فایل


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فونت فا پنل اس ام اس رسول محمد خانی تنور سنتی نیکان فرایند نواندیش بزرگترین تولیدکننده اسید سئو سایت - طراحی سایت fgsauto اسپایس چت|هک شد توسط علی هکر به دلیل بی ادبی نیلوفر املاک توقف