فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق - ,
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 51 مبانی نظری وپیشینه تحقیق پسته ومشکلات تولید وتوزیع آن فصل دوم- ادبیات تحقیق تاریخچه پسته 1- مبدا درختان پسته اظهار نظر متاخران در مورد منشا درختان پسته نتیجه گیری درباره مبدا درختان پسته و نخستین مواضع پرورش آنها نام ارقام پسته رفسنجان در سال 1335ش نخستین مشکلات و توصیه ها و تبلیغات در باب بهبود صادرات پسته و خشکبار ایران مبارزه با آفت پروانه چوبخوار پسته پروانه جوانه خوار پسته پروانه گلبرگ خوار پسته پروانه پوسته خوار میوه پسته مینوز پسته پسیل پیچیده برگ پسته کپک فرنگی پسته، یا قارچهای مولد زهرابه افلاتوکسین توصیه هایی در جهت پیشگیری آفات انباری پسته پروانه هندی پیشگیری و مبارزیه با آفات انباری پسته تاریخچه پسته 1- مبدا درختان پسته به لحاظ اهمیتی که اندامهای مختلف گونه های متعدد درختان پسته از نظر خوراکی و طبی و صنعتی داشته، به این معنی که انسان از میوه و پوسته و هسته و همچنین برگ وساقه و ریشه و صمغ آنها استفاده می برده از قدیم الایام به شناختن آنها متمایل بوده است. در این مبحث، تاریخچه گونه های مختلف پسته منظور نظر نیست، بلکه تنها تاریخچه درختان پسته معمولی، که مغز میوه آن مصرف خوراکی دارد، مورد توجه قرار گرفته است. مغز پسته به عنوان یکی از خوراکیهای مطبوع و مفید ونیرو بخش از زمانهای دور مورد استفاده انسان قررا گرفته، و بعدها درترکیب بعضی خوراکیها وارد شده است. علاوه بر این رنگ سبز ویژه پسته زینت بخش انواعی از شیرینی و خوراکیهای گرم و سرد بوده است. خواص (گیاه درمانی) و طبی اندامهای مختلف درخت پسته و به ویژه میوه آن مورد توجه حکمای قدیم بوده و در نوشته های آنان مغز پسته برای تقویت عمومی بدن تجویز شده و در ترکیبات دارویی و درمانی به عنوان یک ماده مولید خون و محرک نیروهای فعال بدن معرفی شده است. محمد بن جریر طبری (قرن سوم ه ق)
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
دریافت فایل
جهت کپی مطلب از ctrl+A استفاده نمایید نماید
فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق - ,
( -- قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 51 مبانی نظری وپیشینه تحقیق پسته ومشکلات تولید وتوزیع آن فصل دوم- ادبیات تحقیق تاریخچه پسته 1- مبدا درختان پسته اظهار نظر متاخران در مورد منشا درختان پسته نتیجه گیری درباره مبدا درختان پسته و نخستین مواضع پرورش آنها نام ارقام پسته رفسنجان در سال 1335ش نخستین مشکلات و توصیه ها و تبلیغات در باب بهبود صادرات پسته و خشکبار ایران مبارزه با آفت پروانه چوبخوار پسته پروانه جوانه خوار پسته پروانه گلبرگ خوار پسته پروانه پوسته خوار میوه پسته مینوز پسته پسیل پیچیده برگ پسته کپک فرنگی پسته، یا قارچهای مولد زهرابه افلاتوکسین توصیه هایی در جهت پیشگیری آفات انباری پسته پروانه هندی پیشگیری و مبارزیه با آفات انباری پسته تاریخچه پسته 1- مبدا درختان پسته به لحاظ اهمیتی که اندامهای مختلف گونه های متعدد درختان پسته از نظر خوراکی و طبی و صنعتی داشته، به این معنی که انسان از میوه و پوسته و هسته و همچنین برگ وساقه و ریشه و صمغ آنها استفاده می برده از قدیم الایام به شناختن آنها متمایل بوده است. در این مبحث، تاریخچه گونه های مختلف پسته منظور نظر نیست، بلکه تنها تاریخچه درختان پسته معمولی، که مغز میوه آن مصرف خوراکی دارد، مورد توجه قرار گرفته است. مغز پسته به عنوان یکی از خوراکیهای مطبوع و مفید ونیرو بخش از زمانهای دور مورد استفاده انسان قررا گرفته، و بعدها درترکیب بعضی خوراکیها وارد شده است. علاوه بر این رنگ سبز ویژه پسته زینت بخش انواعی از شیرینی و خوراکیهای گرم و سرد بوده است. خواص (گیاه درمانی) و طبی اندامهای مختلف درخت پسته و به ویژه میوه آن مورد توجه حکمای قدیم بوده و در نوشته های آنان مغز پسته برای تقویت عمومی بدن تجویز شده و در ترکیبات دارویی و درمانی به عنوان یک ماده مولید خون و محرک نیروهای فعال بدن معرفی شده است. محمد بن جریر طبری (قرن سوم ه ق)
قسمتی از محتوی متن پروژه میباشد که به صورت نمونه ، بعد از پرداخت آنلاین در فروشگاه فایل آنی فایل را دانلود نمایید .
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
دریافت فایل
|
|
درباره این سایت